Schoenen Nike Air Max 97 Goud Zilver

Schoenen Nike Air Max 97 Goud Zilver

  • Model: seeksneaker178
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€192.00  €115.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Hier bekijken we de Nike Air Max 97 Gold Silver van dichtbij. Dit glinsterende silhouet belichaamt alles wat deze sneaker tot een nietje in de stijl van de straat maakt. Compleet met glamoureuze metallic tinten, neemt deze trainer een deel van de klassieke jaren 70 van Nike in gebruik functies en combineert ze met een schoon en modern ontwerp.

De Nike Air Max 97 Gold Silver heeft een prachtig uniek kleurenpalet. De bovenste helft van het bovenwerk is geschilderd in een luxueuze gouden tint, terwijl de onderste helft een iriserend zilvereffect heeft dat glinstert in het licht. Op de zijpanelen is een mini-gouden Swoosh-logo te zien, terwijl een volledige Air-unit dit paar ondersteunt voor extra comfort en een vloeiendere pas.

Als u op zoek bent naar het perfecte paar trappen om dit herfst / winterseizoen te rocken, hoeft u niet verder te zoeken dan de Nike Air Max 97 Gold Silver!

De Nike Air Max 97 Gold Silver komt binnenkort aan en kan worden overgenomen van de dealers die op deze pagina worden vermeld. Zorg ervoor dat je op dat belpictogram hierboven klikt voor releasemeldingen tijdens de aanloop om te starten.

Datum van publicatie: Fri 23rd Nov, 2018 8am GMT

Stijlcode: TBC