Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood
  • Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood
  • Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood
  • Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood
  • Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood

Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood

  • Model: seeksneaker104
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€100.00  €60.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

De jaren 80 zagen de komst van de AF1 en de decennia sindsdien hebben honderden verschillende kleurenprachten opgeleverd, het Nike Air Force 1 stempellogo rood is het nieuwste om aan te komen.

Gekleed in een "Team Red" over de hele kleurenbaan, had dit bordeauxrode silhouet een paar opvallende bijgewerkte functies. Met witte slagen op de details van de vervaagde stempel, op de lip van de tong en de veter, is dit silhouet van Nike 100% goedgekeurd door AW18.

Het diepe rood neemt de sneaker over en bedekt de tussenzool, veters en binnenkant, en geeft vintage runner-esthetiek, perfect voor al die stylisten van de oude school. De gebruikelijke perforaties zijn ge?mplementeerd in de teenendoos en aan de zijkanten van de luchtmacht 1, om uw voeten te laten ademen wanneer ze dat nodig hebben.

Als het eerste silhouet van Nike om Air-technologie in zijn middenzool te ontwerpen, kun je erop vertrouwen dat je niets anders zult ontvangen dan de beste demping en comfort binnen deze Air Force 1.

Deze Nike Air Force 1 Stamp Logo Red heeft nog geen offici?le releasedatum, maar houd deze vastgelijmd aan de Sole Womens-website en socials voor verdere updates over dit silhouet. Klik op het belpictogram hierboven om meldingen over deze sneaker te ontvangen, evenals een e-mailmelding zodra ze live gaan!

Datum van publicatie: TBC GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood Schoenen Nike Air Force 1 Stamp Logo Rood