Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames
  • Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames
  • Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames
  • Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames

Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames

  • Model: seeksneaker521
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€96.00  €58.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Een gloednieuw silhouet is gearriveerd, de FILA Ray White Blue Womens. Deze elektrische kleurenbaan is gearriveerd in een geheel witte kleurstelling met blauwe en gele accenten.

Met een wit leer dat de boven- en tussenzool bedekt, geeft dit silhouet direct tennisesthetiek. Spatten van blauw en geel komen de sneaker tegen, wikkelen zich rond de zijwanden, rond de tenendoos en naar de andere kant. Deze kleuren komen overeen met die van de branding op deze FILA-straal, waar de gebruikelijke rode en marine is vervangen.

Er is een responsieve demping in de tussenzool van deze stralen geplaatst, terwijl de vetereenheid uw voeten op slot zal houden. De ogen op de veterunit zijn gemaakt van gestreept materiaal, waarbij hetzelfde materiaal ook wordt gebruikt voor de hiel en tong tab, waardoor een doorlopende look en kleurstelling ontstaat.

Het bovenwerk van textiel en synthetische stof laat je voeten een beetje ademen, terwijl de gelaagde stijl de schoen duurzaam en van hoge kwaliteit maakt.

Als je het uiterlijk van deze FILA Ray White Blue Womens leuk vindt, ga dan naar de bovenstaande links om vandaag je paar te kopen. Vergeet #thesolewomens niet in je in-hand / te voetafbeeldingen voor de kans om op onze Instagram te verschijnen!

Datum van publicatie: Mon 17th Sep, 2018 8am GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames Schoenen Fila Ray Wit Blauw Dames