Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames
  • Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames
  • Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames
  • Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames
  • Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames

Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames

  • Model: seeksneaker523
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9995

€85.00  €51.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Logo-manie gaat verder op deze Fila Disruptor II Black White Womens. In een monochromatisch silhouet zijn deze Disruptors hard door het gebruikte contrast en, natuurlijk, hun silhouet.

In een zwarte tint is het bovenwerk gekleed in een gelaagd leer. FILA-branding loopt rond de veter en rond de achterkant van de hiel in een doorlopende lus. Logo-manie brengt de jaren 90-esthetiek terug en deze sneakers verzachten de trend. Met zo'n gedurfd contrast tussen de logo's en de basiskleur, is het effect nog sterker.

Een geruisde zool zit onder de voet in de gebruikelijke stijl van de Disruptor II en voegt de klassieke, ruige esthetiek toe aan het silhouet.

De iconische driehoekige branding van FILA staat vetgedrukt op de zijwanden in een fris wit, passend bij de tussenzool en branding rondom de veter. Een ingeslagen logo is ook zichtbaar in de zijkant van de tussenzool gestempeld. Deze helderwitte branding gaat verder, geborduurd in de opgevulde tong en op de hiel van de sneaker, waardoor de tonale look wordt voltooid.

Deze monochrome Fila Disruptor II Black White Womens is nu te koop, dus ga naar de bovenstaande links om je paar te kopen. Zorg ervoor dat #thesolewomens in je in-hand / te voetafbeeldingen de kans krijgen om op onze Instagram te verschijnen!

Datum van publicatie: Mon 17th Sep, 2018 8am GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames Schoenen Fila Disruptor II Zwart Wit Dames