Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper
  • Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper
  • Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper
  • Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper

Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper

  • Model: seeksneaker507
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€96.00  €58.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Hier bekijken we de Fila Disruptor II Premium Black Purple van dichterbij. Deze luxe sneaker is luid en trots en gedecoreerd in een elegante herfst / winterklare kleurenbaan.

De bovenkant is aangekomen in een kenmerkende zwarte kleur en is in deze versie gekleed in zachte synthetische materialen. Glanzende paarse branding voegt een chique contrast toe aan dit paar over de tong en de bovenkant.

De geruisde zool van de Disruptor zit onder voet in de iconische stijl van Fila en voegt een klassieke, ruige esthetiek toe aan dit door straatstijl goedgekeurde silhouet.

Fila's iconische driehoekige branding staat vet op de zijwanden in paars, wat overeenkomt met de branding. Een ingeslagen logo is ook te zien in de zijkant van de dikke witte middenzool, waardoor een ge?nspireerde look uit de jaren 90 tot stand komt.

Als u net zoveel van de Fila Disruptor II Premium Black Purple houdt, kunt u nu een paar krijgen via de lijst met leveranciers op deze pagina. Voor meer Fila-releases en nieuws, blijf op de hoogte van onze social-mediapagina's en zorg ervoor dat je de hashtag #thesolewomens in je beste sneakerafbeeldingen plaatst voor de kans om op onze Instagram te verschijnen!

Datum van publicatie: Tue 9th Oct, 2018 8am GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper Schoenen Fila Disruptor II Premium Zwart Purper