Schoenen Converse x MadeMe One Star Platform Geel | 561393C

Schoenen Converse x MadeMe One Star Platform Geel | 561393C

  • Model: seeksneaker498
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€90.00  €55.00
Korting: 39%

(0)

*Maat

Aantal  

Converse x MadeMe One Star Platform's verschijnen op 24 mei op vier kleuren en de gele corduroy is de meest in het oog springende van allemaal: het platform heeft het gebruikelijke silhouet van de One Star verheven en deze hedendaagse samenwerking tot stand gebracht.

Corduroy is op dit moment erg in de mode en deze trend vordert nu door de sneaker-scene. Nike heeft zojuist een corduroy-pakket uitgebracht en Converse heeft ook samengewerkt met A$AP Nast vorig jaar om vergelijkbare, vergelijkbare stijlen te produceren als deze.

De inspiratie voor deze stijl kwam uit de New York City-cultuur in de jaren 1990 en werd ontworpen door Erin Magee, de oprichter van MadeMe. Het gele corduroy-bovenstuk rust op de bovenkant van de platformzool met het MadeMe-logo. Dit geschetste logo staat net boven op het gele lijndetail aan de achterkant van deze One Star-platforms. Verhoogde sterren overspannen over het teengedeelte van de tussenzool voor een subtiel toegevoegde branding.

De rest van de detaillering van de middenzool houdt de klassieke look van Converse met een twist in stand. Een frisse witte kleur contrasteert met de gedurfde bovenkant naast de streep door het midden zoals Converse sneakers altijd al beroemd hebben gehad.

Klik op de bel hierboven om op 24 mei op de hoogte te blijven van de release van deze sneakers om je eigen felgele platform-platform One Stars te krijgen.

Datum van publicatie: Thu 24th May, 2018 12pm GMT

Stijlcode: 561393C