Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit
  • Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit
  • Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit
  • Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit
  • Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit

Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit

  • Model: seeksneaker675
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€113.00  €68.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Hier gaan we dieper in op het adidas POD-systeem Lilac White, een pastelversie van de onlangs uitgebrachte adidas POD System Black Yellow, komt binnen in een vrouwelijke witte en lila kleurstelling.

Deze sneakers omvatten de nieuwste geavanceerde technologie, ontworpen voor uw optimale comfort en prestaties. Ten eerste, in de voorhoede van de tussenzool, is de High Rebound EVA-technologie ge?mplementeerd, waardoor zachte en responsieve demping mogelijk is. Aan de achterkant van de P.O.D zit een Boost-hak, op de juiste plaats geplaatst voor maximale absorptie tijdens sport of dagelijks gebruik.

Hierna, waar het silhouet zijn naam krijgt: een "Point Of Deflection" -brug geeft je stabiliteit en flexibiliteit als geen ander. Ge?nspireerd door de Torsion System-technologie van adidas, die onlangs ook werd aangetroffen op de adidas Falcon. Met deze brug kunt u doorgaan met uw natuurlijke beweging en krijgt u bij elke stap luxe, gewichtloze slijtage.

Deze sneakers zullen in een lila tint arriveren, perfect voor het toevoegen van een vrouwelijke touch aan je outfit terwijl ze comfortabel en koel in de hitte blijven. Tussen de boven- en de buitenzool bevindt zich een helderwitte tussenzool die is ontworpen met een subtiele grijze tint om het vuil op afstand te houden.

Als je dol bent op het uiterlijk van dit P.O.D-systeem Lilac White, moet je zeker even op de bel drukken om op de hoogte te blijven van de release van deze sneaker, samen met een e-mailmelding zodra ze live gaan!

Datum van publicatie: Thu 16th Aug, 2018 9am GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit Schoenen adidas P.O.D System Lilac Wit