Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum
  • Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum
  • Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum
  • Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum
  • Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum

Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum

  • Model: seeksneaker750
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€90.00  €54.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

De adidas Matchcourt CF Black Gum is de perfecte 90s-stijl sneaker die tot leven is gebracht in 2018. Ge?nspireerd door het decennium zullen deze snufjes met klittenband met oude school een aantal schoolherinneringen terugbrengen en ze een moderne twist geven. Als je op zoek bent naar een paar minimale, drievoudige zwarte sluipschutters, dan kunnen deze Matchcourts heel goed voor jou zijn.

Een eersteklas nubuck-bovenwerk wordt in diepzwart gepresenteerd met drie riemen om overeen te komen met de drie strepen aan de zijkanten van deze sluipschutters. De branding is minimaal, maar de continu?teit door dit model werkt goed, op een dergelijke simplistische manier. De triple lock-downriemen bieden veiligheid en gemak bij het aan- en uittrekken. Soms hebben we een pauze nodig van de gebruikelijke geregen sneakers en deze zijn het kaartje!

Deze matchcourts geven een knipoog naar het patrimonium van adidas en zijn perfect voor skateboarden en hebben extra grip op de gevulkaniseerde zool, voor een perfect boardgevoel. De flexibiliteit in de bovenkant is ook gemaakt om je de vrijheid te geven die je nodig hebt terwijl je op het bord zit. Een versterkte rubberen neus zorgt ook voor extra detail en duurzaamheid van deze sneakers, zodat ze passen bij de stevige rubberen tussenzool onder de voeten.

Wil je de jaren 90 terugbrengen met deze velcro-sneakers Zorg ervoor dat je op die knoppen klikt om een ??paar voor jezelf te maken!

Datum van publicatie: Mon 21st May, 2018 8am GMT

Stijlcode: TBC

Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum Schoenen adidas Matchcourt CF Zwart Gum