Schoenen adidas Continental 80 Aero Blauw | B41673

Schoenen adidas Continental 80 Aero Blauw | B41673

  • Model: seeksneaker608
  • Verzendgewicht: 0.5kg
  • Uitverkocht: 9999

€85.00  €51.00
Korting: 40%

(0)

*Maat

Aantal  

Deze adidas Continental 80 Aero Blue is het perfecte tussendoor om je over te zetten van SS18 naar AW18. In dezelfde tracks als de adidas Yeezy Calabasas Powerphase, is dit silhouet een must voor iedereen die van iets ingetogen houdt, maar met een subtiele kleurpracht.

Naast deze twee andere kleuren: roze en groen, is deze Continental sneaker eenvoudig gestyled met een geheel blauwe babytint. De schaduw van blauw is cool en staat in contrast met de hits van de iconische continentale marine en rood dat door de lintstreep van de sneaker loopt.

Perforaties zijn te zien op de teenendoos en zijwanden om uw voeten ademend te maken, terwijl een silhouet aan het silhouet wordt toegevoegd. Een tag van het adidas-merk samen met het Trefoil-logo bevindt zich net evenwijdig aan de teenendoos. Het logo is ook gestempeld in de tong en de hak van dit silhouet.

De adidas Continental 80 Aero Blue staat klaar naast een aantal andere verschillende kleuren, dus zorg ervoor dat je op het belpictogram hierboven klikt om herinneringen vrij te geven tijdens de aanloop en een e-mail te ontvangen zodra deze live gaan !

Datum van publicatie: Wed 12th Sep, 2018 11pm GMT

Stijlcode: B41673